Vi startade vår verksamhet i samband med att de "vanliga" loppen försvann i samma takt som corona tog över vårt samhälle. Vi ville skapa något som fortfarande kändes som ett "riktigt" lopp, med en fast bana och en riktig "målgång", även om man gör det på egen hand. 


Vad är det då som gör att ett lopp känns "på riktigt"? Egentligen det som händer när man kommit i mål enligt oss - känslan av att vara "klar" och att kunna få fira med en välförtjänt medalj - och gärna något gott att äta och dricka. Kanske en goodiebag till det - och det är precis det vi skapat. Loppet springer du på egen hand - men när du kommer "i mål" så ska du få möjligheten att få din medalj och ditt målpaket direkt!


Vi började sommaren 2020 med Tantoloppet på Södermalm i Stockholm, fortsatte med Kungsbroloppet på hösten/vintern och nu utökar vi så att fler kan ta del av vårt koncept!


Vi vill att alla ska känna sig välkomna på våra lopp, det finns inga tidskrav, fokus är på att röra sig för en bra hälsa - men att också få en belöning efteråt!


KONTAKT


Har du frågor? Lättaste sättet att komma i kontakt med oss är genom mail. Eller fyll i formuläret här bredvid!

Vi svarar så fort vi kan!

 
 
 
 

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER


För de senaste uppdateringarna, följ oss i sociala medier!